Geen categorie

Propaan: Transparante scherpe prijs

Op de Vreelandseweg in Nigtevecht en de Nigtevechtseweg in Vreeland is de kans op aardgas minimaal. Daarom hebben wij een parallel traject ingezet. Met alle propaanleveranciers hebben wij gesproken en aangegeven dat wij een transparante en een scherpe prijs willen hebben. Transparant; omdat wij allemaal een andere prijs betalen. Scherp; omdat de vrachtwagen in één keer alle tanks bijvult en de transportkosten daardoor veel lager komen te liggen en er veel meer klanten aansluiten bij die leverancier en er dus een groei is van afname in ons gebied. 

Antargaz is als winnende partij uit de bus gekomen. Antargaz biedt een prijs aan die gerelateerd is aan de Belgische propaanprijs. In België zijn veel meer huishoudens afhankelijk van propaan. Daarom houdt de Belgische overheid de prijs in de gaten. Die is gebaseerd op de handels/marktprijs met een aantal vaste opslagen. Die eindprijs wordt  dagelijks gepubliceerd op: lees verder

Klik vervolgens door naar ‘het PDF document onder het kopje ‘Officieel tarief van de aardolieproducten in euro, laatste bijwerking : (in dit document treft u de propaan dagprijs per liter voor België aan (propaan in bulk > 2.000 lt.).

De prijs die wij hebben bedongen ligt voor veel mensen dubbeltjes lager dan hun oude prijs.

Informatie over Antargaz vindt u op de website www.antargaz.nl

Resumé:

– Transparante prijs gekoppeld aan de Belgische, door de staat vastgestelde, index.

– Daardoor een blijvend scherpe prijs, zonder extra onderhandeling.

– Lage tankhuur.

– Korte contractduur.

– Onafhankelijke en kosteloze inspectie door Kiwa.

– Nooit meer bellen om te bestellen.

– Diverse betalingsmogelijkheden.

– Onmiddellijke opzegging mogelijk indien er sprake is aardgas.

Mocht u zich willen aansluiten bij het collectief of meer info willen dan volstaat een mail naar bestuur@vwgv.nl met als onderwerp “propaancollectief”.